“Reset lichaam en geest”

Yoga & Healing retreat in Castricum

Wadend in ruimte en rust ligt dit retraite centrum op een groot beschut landgoed. Het gezellige gebouw is licht, sfeervol en ruim. Dit centrum biedt een sfeervolle woon- en eetkamer, een stiltekamer en een ruime workshopruimte. De natuurrijke omgeving nodigt uit tot uitgebreide strand-, duin- en/of boswandelingen.

Er is uitgebreide kamerkeuze: 1, 2 en 3/4 persoonskamers en groepszaal met wastafel en voldoende gedeeld sanitair. Boek tijdig om alle keuze te hebben.

Bij keuze voor een gedeelde kamer als je alleen boekt, word je ingedeeld met gelijk geslacht. Je kamerkeuze is te wijzigen zolang de voorraad strekt, dus je reispartner kan zich ook later nog opgeven.

TOTAL RESET RETREAT

18-21 april 2024

castricum retreat yoga
retreat yoga weekend
weekend yoga castricum

Voeding

Het eten is vegetarisch, biologisch en voor een groot deel veganistisch. Fruit voor de eerst les, een uitgebreid ontbijt bufet, een warme lunch en een warm diner. Er kan met vele diëten rekening gehouden worden.

‘Bewust’, eerlijk, smaakvol en passend bij de retraite wordt de voeding met passie verzorgd door Joris van Joricious Delicious of door Karin van Puur koken met Passie.

Diverse smaken thee en water zijn continu (gratis) beschikbaar en koffie is er op diverse momenten. Tevens zijn tegen vriendelijke prijzen een glas biologische wijn, een natuurzuiver biertje of biologische vruchten / groentensap te consumeren.

Myrna van Kemenade

Myrna geeft nu ruim 20 jaar met passie les in Mindfulyoga, Meditatie, Vinyasa en nu ook Healingyoga. Ze is Her-innering’s mentor voor zowel particulieren als bedrijven. Ze blijft zich met liefde ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Tijdens haar danscarrière kwam ze in Thailand in aanraking met Yoga. Wat dit met haarzelf en haar lichaam deed wilde ze delen met zoveel mogelijk mensen. In 2007 is ze begonnen met haar eigen yogaschool in Zaandam, Yogadreams. Yogadreams bestond uit 1 zaal en een lounge, groeide met de jaren in kleine stapjes en Myrna groeide mee, van yogajuf tot ondernemer. Van Yoga naar Yogi.

Nu is Yogadreams gevestigd in een monumentaal pand – een voormalig weeshuis – met vier fantastische ruime zalen en twee knusse loungeruimtes in het hartje van Zaandam. Myrna heeft een heel team docenten met hun eigen specialisaties om haar heen en kan rekenen op een groep mensen die haar in de alledaagse gang van zaken ondersteunen.

Yogadreams geeft gecertificeerde yoga docentenopleidingen zoals Yin en Vinyasa, want de droom om haar yoga en bewustwording’s ervaringen met zoveel mogelijk mensen te delen, die staat nog steeds aan de basis van alles wat ze onderneemt!

Myrna’s specialisaties:

  • Her-innering’s Mentor (zelfliefde- intuïtie -overvloed)
  • Mindful yoga & Meditatie
  • Zachte vinyasa flow
  • Kernwaarden
  • Authentiek lesgeven
  • Persoonlijke ontwikkeling

“Yoga voor mij is zoveel meer dan alleen maar de houdingen. De houdingen zijn slechts een middel om te komen tot ZIJN”
– Myrna van Kemenade

Deelnemers over Myrna:

“Lieve Myrna, we vonden je simpelweg briljant. Wat straal je een liefde en zelfverzekerdheid uit. En heerlijk authentiek! Van ons een dikke hug.”

Docenten

yogadreams myrna van kemenade

Myrna van Kemenade
Tijdens mijn danscarrière kwam ik in Thailand in aanraking met Yoga. Wat dit met mij en mijn lichaam deed wilde ik delen met zoveel mogelijk mensen, ik heb de opleiding tot yogadocent gevolgd en ben in 2007 begonnen met mijn eigen yogaschool in Zaandam, Yogadreams.

Laat je inspireren door onze leden

“De docenten waren zeer gedreven, enthousiast, stonden open voor alle vragen en feedback. Erg prettig in het contact. Doordat de docenten zichzelf ook kwetsbaar opstelden, zorgde dat voor openheid en vertrouwen en dat werkte door op de groep. Kortom: de begeleiding was echt top!”

Jolien

“De docenten zijn echt fijn. Het is heel duidelijk dat men heel veel kennis en ervaring in huis heeft. En ondanks dat er serieus les gegeven wordt, is er ruimte voor een gezonde dosis humor. Er wordt gelachen, maar ook gehuild, maar echt heel fijn is dat je jezelf kunt zijn. Je voelt je snel vertrouwd.”

Anoniem

“Top die hele heldere Eva Sofie. Anatomie was nieuw voor mij, maar begon het meer en meer te waarderen. Filosofie was machtig, had graag veel meer van haar willen leren.”

José

“De begeleiding was professioneel. Ingrid is zeer ervaren en wist alle vragen vol zelfvertrouwen te beantwoorden, ze neemt alle tijd die nodig is en voelt de groepsenergie en de individuele energie feilloos aan.”

Anoniem