Sherida Veldman

​Vanaf het eerste moment dat ik een foto zag van Aerial yoga, was ik gefascineerd. Dus toen ik zag dat er een nieuwe aerial yoga-les bij Yogadreams geïntroduceerd werd, stond ik vooraan. Na die eerste keer in het doek was ik gelijk verkocht. Ik kon in houdingen komen die ik nooit eerder had kunnen doen en werd al snel leniger dan ik ooit was geweest. Al snel kwam het gevoel dat ik hier ook les in wilde geven en de voordelen en het plezier van het doek met anderen wilde delen. Na een aantal jaren de aerial yogalessen bij Yogadreams te hebben gevolgd, heb ik bij Aerial Yoga Nederland de Teacher Training Fundamentals en Restorative module gevolgd.

Vervolgens heb ik aerial yogales gegeven bij verschillende studio’s in Amsterdam en zocht ik meer verdieping in de yoga filosofie. Ik kon mij erg vinden in de kalme aard van Yin Yoga en ben dan ook bezig met de Yin Yoga Teacher Training (RYT-200) aan de AALO Yoga Academie. Om de yin aspecten ook te kunnen verwerken in mijn aerial lessen, heb ik bij Aerial Yoga Nederland ook de Aerial Yin module gevolgd.

Naast (Aerial) yoga houd ik er erg van om actief bezig te zijn, ik doe aan fitness en fiets en wandel veel. Om mijn kennis over het lichaam en bewegen zo allround mogelijk te maken, heb ik ook enkele andere fitnessgerichte opleidingen gevolgd (waaronder Fitness Trainer, level 1 & 2 aan de AALO). Yoga en fitness is voor mij een perfecte combinatie.

Dat ik nu bij Yogadreams lesgeef, maakt voor mij de cirkel rond. Daar waar ik zelf mijn eerste lessen heb gevolgd, sta ik nu voor de groep. Ik vind het fantastisch en hoop mijn enthousiasme voor Aerial yoga op zoveel mogelijk mensen over te kunnen brengen!

docent sherida

“Yoga en fitness is voor mij een perfecte combinatie.”

Sherida Veldman

Docent bij Yogadreams

“You must find the place inside yourself where nothing is impossible.”