Michelle Kreeft

Iets kunnen betekenen voor een ander, dat is iets wat mij van kleins af aan al drijft.

Mijn eerste kennismaking met yoga was via youtube, maar al snel kwam ik terecht bij Yogadreams. In deze periode van kennismaking voelde ik behoefte aan rust en overzicht. Pas op de plaats maken en beter voor mezelf zorgen. Op dat moment was ik bezig met mijn hbo-opleiding in het sociaal domein en dagelijks stoeide ik met onrust en paniek. De combinatie van yoga en hulpverlening, gaven mij de mogelijkheid om langzaamaan weer met twee voeten op de grond te staan. Stukje bij beetje kon elke dag weer wat lichtpuntjes vinden.

Waar ik het overzicht, de kalmte en stukjes van mezelf weer kon omarmen, liet ik ook zeker mijn yoga beoefening niet los. De beoefening bracht mij uiteindelijk nog meer dan overzicht en de kalmte. Ik zag de waarde in van momenten voor jezelf en van onderzoek met jezelf. Yoga is inmiddels ruim vijf jaar iets vast in mijn dagelijks leven, welke mij op onverwachte momenten vele cadeautjes geeft wat betreft inzichten in mijzelf en het leven.

Met de Yogadreams flyer over de docentenopleidingen in mijn achterhoofd, bedenkend dat dat iets voor later was. Raapte ik oktober 2019 de moed bij elkaar, ik schreef mij in en startte met de yin yoga opleiding. Vanaf toen gingen er deuren open, met volle interesse en enthousiasme nam ik alle verdiepende informatie in me op. Met als resultaat het succesvol afronden van deze opleiding. CHECK. Ik vond de connectie, die ik verloor na mijn studie, terug met het “iets kunnen betekenen voor een ander”. Het aanbieden van een practice aan anderen. Een practice die toegankelijk is, waarbij je je lichaam beter leert kennen en die motiveert tot het opdoen van inzichten.

Op dit moment beleef ik een nieuw avontuur, namelijk de vinyasa docenten opleiding. Deze volg ik ook bij Yogadreams en zal ik binnen enkele weken afronden.

Ik sta te springen om mijn lichtje en mijn enthousiasme over yoga door te geven in de vorm van lessen.

Michelle Kreeft

“Iets voor anderen kunnen betekenen, dat is iets wat mij van kleins af aan drijft”

Sabine Geers

Docent bij Yogadreams

“Yoga is a way to freedom. By its constant practice, we can free ourselves from fear, anguish and loneliness.”​