Massage en Coaching

Sound Healing

Ilknur Dortkose

Door geluid kunnen we het ritme van onze hersengolven, onze hartslag en onze ademhaling beïnvloeden. Sound Healing is een therapeutische toepassing van geluid frequentie en interval met de intentie jou in een staat van meer harmonie en gezondheid te brengen, door het psychische, mentale, emotionele en spirituele zijn, naar meer vrije balans te bewegen.

Kortom, Sound ondersteunt het lichaam in haar/zijn beweging naar de oorspronkelijke balans. Tijdens de sessies werk ik met heldere afgestemde energie via de instrumenten, mijn stem en aanraking. De instrumenten die worden gebruikt zijn quartz crystal singing bowls, gongs, chimes, himalayan bowls, drums en tuning forks.

In vele culturen wordt Sound al eeuwenlang ingezet als een middel voor healing, ontspanning en verbinding. Wil jij dit ook ervaren, neem dan contact met Ilknur op voor meer informatie en/of een afspraak.

Tarieven
· 75 minuten – individuele sessie Sound healing € 88 euro
· Maandelijks – groep sessie Sound Journey € 66 euro p.p. vanaf 4 personen | € 44 euro p.p. vanaf 8 personen. Bij minder dan 4 personen hanteer ik de prijs per persoon voor een individuele sessie. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Ik ben aanwezig op maandag en vrijdag. Mail of bel me gerust voor meer informatie en/of een afspraak op
06-20768654 of ilknurdortkose@gmail.com.

Energetische massage & zwangerschapsmassage

Madeleine Schill

Madeleine geeft  massages die vooral gericht zijn op ontspanning, stevige massages, mijn specialiteit is zwangerschapsmassages en energetische massage.

Tijdens een energetische massage werk ik zowel op de spieren als ook met de energiestroom van het lichaam.


De zwangerschap is een unieke tijd, maar betekent tegelijkertijd een grote belasting voor het vrouwenlichaam. De hormoonhuishouding verandert drastisch; de druk op het bekkengebied bemoeilijkt de doorstroom van bloed, lymfe en spieren. Huid en banden worden opgerekt.

Sommige vrouwen ondervinden last van nek- & rugspanningen, bekkenklachten, vermoeidheid, vochtophoping en (onbewuste) spanning voor de naderende bevalling. Juist dan is het belangrijk om af en toe de aandacht naar binnen te richten en uw zwangere lichaam bewust te ervaren. De massage wordt altijd afgestemd op uw specifieke wensen.

Er staat bij Yogadreams een speciale zwangerschapstafel. Er zitten uitsparingen voor de buik en borsten in, zodat je toch heel comfortabel op uw buik kunt liggen, terwijl de meeste zwangere vrouwen dat al lang niet meer kunnen. De ondersteuningsband onder de zwangerschapstafel wordt perfect op de buik afgesteld. De ondergrond waar je op ligt wordt nog zachter door er een lekkere fleece deken.

Voor alle massage vormen gelden onderstaande tarieven

60 minuten € 60,-

90 minuten € 80,- *

*90 minuten gaat altijd in overleg

Het is mogelijk om een betaalverzoek te sturen.

Voor alle informatie en aanbiedingen zie www.massagepraktijkmadeleineschill.nl

Leden van krijgen Yogadreams een eenmalige korting van 10% op de eerste massage.

Aanwezig: woensdag

Reiki, Ademwerk, NEI, Holistich Therapeut i.o. & Coaching

Kovina Coaching (Kevin Bank)

Als  holistisch therapeut in opleiding richt ik me niet puur op de fysieke of geestelijke hulpvraag  maar op het hele individu – lichaam, geest en ziel – Daarbij heb ik de mogelijkheid om een verscheidenheid aan therapieën en technieken om welzijn te bevorderen en de oorzaken van problemen aan te pakken te gebruiken.

Door de combinatie van Reikibehandelaar, Ademcoach en Holistisch therapeut in opleiding heb ik extra tools om je te ondersteunen. Waarom kan deze combinatie een voordeel zijn.

  1. Holistische aanpak: De combinatie van deze verschillende technieken biedt een holistische aanpak voor welzijn en zelfontwikkeling. Het richt zich niet alleen op fysieke, emotionele of mentale aspecten, maar op alle aspecten van de persoon.
  2. Synergie tussen technieken: Elke techniek heeft zijn eigen voordelen, maar de combinatie van technieken kan resulteren in synergie tussen hen, waardoor de voordelen van elke techniek worden versterkt.
  3. Aanpak op verschillende niveaus: Door de combinatie van technieken kan men op verschillende niveaus werken, zoals op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Hierdoor wordt een diepgaande aanpak bereikt, die vaak niet mogelijk is met slechts één techniek.
  4. Ondersteuning bij veranderingen: Coaching kan helpen bij het aanpakken van problemen en het maken van veranderingen in het leven, terwijl Reiki, Ademwerk en NEI kunnen helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van welzijn. Door deze technieken te combineren, kan jebeter worden ondersteund bij veranderingen die je wil aanbrengen in je leven.

Het is belangrijk op te merken dat de combinatie van de technieken voor ieder persoon anders kan zijn.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een alleen een ontspannen Reiki sessie (mogelijk met Klankschalen en/of stemvorken) of een ademsessie.

Mocht je nu nieuwsgierig zijn geworden neem dan vrijblijvend contact met me op om samen te bespreken wat ik voor jouw kan betekenen.

Dit kan telefonisch via 06-23503538 of per mail kevin@kovina.nl voor meer informatie kun je me ook volgen op instagram @kovina.coaching of mijn website bekijken www.kovina.nl

Iedere dinsdag ben ik aanwezig bij Yogadreams.

Empowerment & Healing Mentor

Cheyenne Baly

It’s time to be YOU

Wil je een leven leiden zonder stress, vol zelfvertrouwen en liefde voor jezelf? Mijn sessies bieden je de kans om oude bagage los te laten, je ware zelf te omarmen en concrete stappen te zetten naar een nieuw begin.

Ik begeleid je in het ontdekken van wie jij bent, zodat je deze weg vol zelfvertrouwen en inner power kunt bewandelen.

We maken ruimte zodat je los kan komen van blokkades, belemmerende overtuigingen en trauma’s en deze worden getransformeerd naar geluk, voldoening en zelfvertrouwen.

De investering in jezelf bedraagt:

90 minuten volledige sessie €75

30 minuten energetische heling €30

Ben jij klaar om, volledig in je kracht, jezelf te zijn?

Maak dan nu een afspraak!

Whatsapp: 0655461864

Email: cheyenne@innerpower.nl

Workshops Familieopstellingen

Maria Das

Een familieopstelling heeft in de eerste plaats een diagnostische, verhelderende functie. Thema’s en belemmerende patronen van de opsteller worden zichtbaar en herkenbaar vanuit de opstelling.

Relatieproblemen, depressie, angst, woede, het gevoel “nergens bij te horen” zijn thema’s die door het werken met familieopstellingen verhelderd en beter “gedragen” kunnen worden door het verkregen inzicht vanuit de opstelling.

Binnen elke familie zijn verborgen dynamieken werkzaam. Veelal belemmeren deze verborgen dynamieken een goede voortgang van ons eigen leven.
De verborgen, niet uitgesproken dynamieken scheppen verwachtingen van, naar en over elkaar. Verwachtingen die met regelmaat leiden tot teleurstellingen die zo groot kunnen zijn en zo’n invloed op ons leven en dat van de andere familieleden hebben, dat we kunnen spreken van “verstrikkingen”.

“Verstrikkingen” kunnen hun oorsprong hebben in vorige generaties familieleden zoals bijvoorbeeld overgrootouders, grootouders en ouders.

Elke deelnemer stelt naar aanleiding van het eigen thema zijn of haar familieleden op. Vervolgens zal het proces dat ontstaat leiden tot een diepgaande ervaring, zowel voor degene die de hulpvraag stelt als wel door degenen die de familieleden representeren.

Het meewerken aan een opstelling van een ander is ook een diepgaande ervaring waarin inzichten naar aanleiding van eigen vragen ervaren kunnen worden.
Ik heb vanaf het begin van mijn coachpraktijk gemerkt dat alle vragen die de coachee meeneemt niet zonder zijn systeem onderzocht kunnen worden. Daarom zit ik in mijn werk al heel snel in het systeem en op de psychologische ontwikkeling van de coachee.

Daarnaast heb ik een drie jarige opleiding tot systemisch waarnemen en werken gedaan en werk al 7 jaar als mogelijkmaker van familie-en organisatie opstelling.

Ben jij door mijn verhaal geïnteresseerd geraakt om deze methode te ervaren?

Dan ben je 1x per maand welkom om aan de workshop familieopstelling deel te nemen.

De investering voor deze workshop is:

Opstelling van eigen thema, wens of vraag: €150
Kosten als representant: €50
Incl. koffie, thee, lekkers en lunch.

Deelnemen?

Vul hier je aanmelding in: https://diascoaching.nl/familieopstelling/

Wil je eerst contact opnemen? Dat kan ook via: diascoaching@gmail.com