Massage en Coaching

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Ruby van Zwoll

Wil je graag anders omgaan met lastige gedachten en vervelende gevoelens, maar weet je niet hoe? Iedereen kan wel eens een steuntje in de rug gebruiken om weer op een ander spoor te komen.

Ik werk met Acceptance and Commitment Therapy (ACT), wat een bewezen effectieve methode is om te leren omgaan met vervelende gedachten en gevoelens. Vaak zijn het niet zo zeer de gevoelens en gedachten zelf die een probleem vormen, maar de manier waarop we ermee omgaan. Bijvoorbeeld door ze weg te willen duwen, te ontkennen of te doen alsof ze er niet zijn. Onbedoeld maken we hiermee de problemen alleen maar groter. We hebben vaak ook niet geleerd hoe we dan wel met deze gevoelens en gedachten moeten omgaan. Gelukkig kan het ook anders!

Met behulp van concrete oefeningen en begeleiding van de therapeut leer je je anders te verhouden tot je gevoelens en gedachten, waardoor je je lichter en vrijer voelt.

Daarnaast is ACT een actieve therapie waarbij je zelf in beweging zult komen. We gaan samen onderzoeken wat voor jou het leven waardevol maakt en je gaat hierin concrete stappen zetten.

Doordat je je leven meer gaat invullen zoals jij dat belangrijk vind en beter kunt omgaan met lastige gedachten en emoties, ervaar je het leven als rijker en lichter en voel je over het geheel vrijer en gelukkiger.

Naast ACT maak ik gebruik van technieken als voice dialogue, lichaamswerk, yoga en mindful exposure.

Ga voor meer informatie en/of het maken van een afspraak naar RobijnTrainingenTherapie.nl

Of neem direct contact op via mail: info@RobijnTrainingenTherapie.nl of: 06-14969340.

Ik ben aanwezig bij Yogadreams op dinsdag.

Sound Healing

Ilknur Dortkose

Door geluid kunnen we het ritme van onze hersengolven, onze hartslag en onze ademhaling beïnvloeden. Sound Healing is een therapeutische toepassing van geluid frequentie en interval met de intentie jou in een staat van meer harmonie en gezondheid te brengen, door het psychische, mentale, emotionele en spirituele zijn, naar meer vrije balans te bewegen.

Kortom, Sound ondersteunt het lichaam in haar/zijn beweging naar de oorspronkelijke balans. Tijdens de sessies werk ik met heldere afgestemde energie via de instrumenten, mijn stem en aanraking. De instrumenten die worden gebruikt zijn quartz crystal singing bowls, gongs, chimes, himalayan bowls, drums en tuning forks.

In vele culturen wordt Sound al eeuwenlang ingezet als een middel voor healing, ontspanning en verbinding. Wil jij dit ook ervaren, neem dan contact met Ilknur op voor meer informatie en/of een afspraak.

Tarieven
· 75 minuten – individuele sessie Sound healing € 77 euro
· 90 minuten – individuele sessie Sound healing & Cacao € 77 euro
· Maandelijks – groep sessie Sound Journey € 55 euro p.p.

Ik ben aanwezig op maandag en vrijdag. Mail of bel me gerust voor meer informatie en/of een afspraak op
06-20768654 of ilknurdortkose@gmail.com.

Energetische massage & zwangerschapsmassage

Madeleine Schill

Madeleine geeft  massages die vooral gericht zijn op ontspanning, stevige massages, mijn specialiteit is zwangerschapsmassages en energetische massage.

Tijdens een energetische massage werk ik zowel op de spieren als ook met de energiestroom van het lichaam.


De zwangerschap is een unieke tijd, maar betekent tegelijkertijd een grote belasting voor het vrouwenlichaam. De hormoonhuishouding verandert drastisch; de druk op het bekkengebied bemoeilijkt de doorstroom van bloed, lymfe en spieren. Huid en banden worden opgerekt.

Sommige vrouwen ondervinden last van nek- & rugspanningen, bekkenklachten, vermoeidheid, vochtophoping en (onbewuste) spanning voor de naderende bevalling. Juist dan is het belangrijk om af en toe de aandacht naar binnen te richten en uw zwangere lichaam bewust te ervaren. De massage wordt altijd afgestemd op uw specifieke wensen.

Er staat bij Yogadreams een speciale zwangerschapstafel. Er zitten uitsparingen voor de buik en borsten in, zodat je toch heel comfortabel op uw buik kunt liggen, terwijl de meeste zwangere vrouwen dat al lang niet meer kunnen. De ondersteuningsband onder de zwangerschapstafel wordt perfect op de buik afgesteld. De ondergrond waar je op ligt wordt nog zachter door er een lekkere fleece deken.

​Tarief:
45 minuten € 45,-
60 minuten € 55,-
90 minuten € 75,-

Voor alle informatie en aanbiedingen zie www.massagepraktijkmadeleineschill.nl

Leden van krijgen Yogadreams een eenmalige korting van 10% op de eerste massage.

Aanwezig: woensdag

Zi Living

MIEKE-NAOMI ZWART

Als interieur ontwerpster, Feng Shui specialist en Reiki behandelaar heb ik een nieuwe methode ontwikkeld, waarbij ik
mensen help om huis en ziel met elkaar in verbinding te brengen, zodat er weer nieuwe energie je leven in kan stromen.

Soms worden we in het leven zo uit onze balans geslagen dat het soms moeilijk is om dit zelf weer op te pakken. Mijn methode
geeft je hele concrete tools om zowel je huis als je leven weer in balans te brengen.

Dus zit je in een intense periode of kom je er net uit? Heb je behoefte aan weer wat richting, balans en nieuwe energie in je leven?
Of misschien voel je je gewoon niet fijn in je eigen huis/lichaam en zoek je hierbij hulp?

Neem contact dan met me op om samen vrijblijvend te bespreken wat ik voor jouw kan betekenen.

Dit kan telefonisch via 06-51034869 of per mail naar home@ziliving.nl
Voor meer informatie kan je me ook volgen op instagram @zi_living of mijn website bekijken via www.ziliving.nl

Heel veel Liefs,

Mieke-Naomi Zwart | 0651034869 | @zi_living

Reiki, Ademwerk, NEI, Holistich Therapeut i.o. & Coaching

Kovina Coaching (Kevin Bank)

Als  holistisch therapeut in opleiding richt ik me niet puur op de fysieke of geestelijke hulpvraag  maar op het hele individu – lichaam, geest en ziel – Daarbij heb ik de mogelijkheid om een verscheidenheid aan therapieën en technieken om welzijn te bevorderen en de oorzaken van problemen aan te pakken te gebruiken.

Door de combinatie van Reikibehandelaar, Ademcoach en Holistisch therapeut in opleiding heb ik extra tools om je te ondersteunen. Waarom kan deze combinatie een voordeel zijn.

  1. Holistische aanpak: De combinatie van deze verschillende technieken biedt een holistische aanpak voor welzijn en zelfontwikkeling. Het richt zich niet alleen op fysieke, emotionele of mentale aspecten, maar op alle aspecten van de persoon.
  2. Synergie tussen technieken: Elke techniek heeft zijn eigen voordelen, maar de combinatie van technieken kan resulteren in synergie tussen hen, waardoor de voordelen van elke techniek worden versterkt.
  3. Aanpak op verschillende niveaus: Door de combinatie van technieken kan men op verschillende niveaus werken, zoals op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Hierdoor wordt een diepgaande aanpak bereikt, die vaak niet mogelijk is met slechts één techniek.
  4. Ondersteuning bij veranderingen: Coaching kan helpen bij het aanpakken van problemen en het maken van veranderingen in het leven, terwijl Reiki, Ademwerk en NEI kunnen helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van welzijn. Door deze technieken te combineren, kan jebeter worden ondersteund bij veranderingen die je wil aanbrengen in je leven.

Het is belangrijk op te merken dat de combinatie van de technieken voor ieder persoon anders kan zijn.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een alleen een ontspannen Reiki sessie (mogelijk met Klankschalen en/of stemvorken) of een ademsessie.

Mocht je nu nieuwsgierig zijn geworden neem dan vrijblijvend contact met me op om samen te bespreken wat ik voor jouw kan betekenen.

Dit kan telefonisch via 06-23503538 of per mail kevin@kovina.nl voor meer informatie kun je me ook volgen op instagram @kovina.coaching of mijn website bekijken www.kovina.nl

Iedere dinsdag ben ik aanwezig bij Yogadreams.