Massage en Coaching

Empowerment & Healing Mentor

Cheyenne Baly

It’s time to be YOU

Wil je een leven leiden zonder stress, vol zelfvertrouwen en liefde voor jezelf? Mijn sessies bieden je de kans om oude bagage los te laten, je ware zelf te omarmen en concrete stappen te zetten naar een nieuw begin.

Ik begeleid je in het ontdekken van wie jij bent, zodat je deze weg vol zelfvertrouwen en inner power kunt bewandelen.

We maken ruimte zodat je los kan komen van blokkades, belemmerende overtuigingen en trauma’s en deze worden getransformeerd naar geluk, voldoening en zelfvertrouwen.

De investering in jezelf bedraagt:

90 minuten volledige sessie €75

30 minuten energetische heling €30

Ben jij klaar om, volledig in je kracht, jezelf te zijn?

Maak dan nu een afspraak!

Whatsapp: 0655461864

Email: cheyenne@innerpower.nl

TRE-stress release provider, Natuurcoach en Yoga teacher.  

Ik ben Natalie Dalmeyer, Living Aligned owner (& lover),

We hebben een release/reset knop, maar hoe gebruik je die? 

In Tension Releasing Exercises (TRE) leer je om gedoceerd de oude energie te laten afvloeien. Er zijn geen moeilijke gesprekken nodig. Je lichaam bewaart immers het verhaal, de taal van het lichaam heeft geen woorden nodig. De methode is een zelfhulp tool. Mijn insteek is dan ook jou de juiste basis te geven, zodat je dit zelf kunt! 

Sinds September ben ik op de vrijdagen in de coaching space op zolder. Daar begeleid ik mensen door het proces van TRE.  In tegenstelling tot heftige vormen van Body trauma release is TRE zachter wat niet wil zeggen dat het minder werkt! Juist beter, omdat je leert te bewegen met respect voor jouw grenzen. Om jou dit goed bij te brengen zijn gemiddeld drie sessies gewenst. 

Meer informatie vind je hier: https://livingaligned.nl/tre/

Wil je nog een laagje dieper? Neem deel aan het 2 daagse Transformational journey in Yogadreams op 03-05-2024 en 04-05-2024. Hierin worden TRE en Opstellingen gecombineerd voor dieper bewustzijn en veranderen van levenspatronen. (Aantal deelnemers is beperkt!)

https://livingaligned.nl/retreats-natuur-coaching/

Living Aligned is voor mij de puzzelstukjes samen brengen, zodat t kan stromen in je lijf en je leven. (Yay!:)

Natalie 

Gezichtsmassage en Microblading 

Beauty By Mayya

Gezichtsmassage

30 minuten voor €30

50 minuten voor €45

Microblading:

Wenkbrauwen dragen bij aan onze aantrekkelijkheid, ze benadrukken de voordelen van ons uiterlijk en maken ons gezicht expressiever.

Heb jij interesse – kom dan voor een gratis consult.

Iedere woensdag (tussen 9:00 en 22:00) ben ik aanwezig bij Yogadreams.

App me voor meer informatie en/of een afspraak op:

WhatsApp: +31 650623998

 

Forever Balanced Zaandam

Lena & Agata

Jij verdient verlichting en lichamelijke gezondheid.
Als gecertificeerde massagetherapeuten voor preventie en rehabilitatie zijn wij gefocust op volledige lichaams- / en sportmassages, evenals de triggerpoint techniek en sporttaping. 

Swedish massage / Ontspanningsmassage:

 • Deze massage duurt 60 minuten – prijs: 65 Euro

Sportmassage:

 • Deze massage duurt 60 minuten – prijs: 65 Euro

Triggerpoint techniek:

 • Elke sessie duurt 40 minuten – prijs: 50 Euro
  Heb jij interesse – kom dan voor een gratis consult.

Fysio Tape:

 • Duur en prijs zijn afhankelijk van de omvang van de klachten.
  Voor elke 10 minuten taping rekenen wij 10 Euro

Nek – Schouder- Rug massage:

 • Deze massage duurt 45 minuten – prijs 50 Euro
Leden van Yogadreams krijgen een eenmalige korting van 10% op de eerste massage.

Aanwezig: iedere donderdag bij Yogadreams – alleen op afspraak.
App ons voor meer informatie en / of een afspraak op:
Whatsapp: 0031-615624866 of per mail:  info@forever-balanced-zaandam.nl

Of kijk op onze website: www.forever-balanced-Zaandam.nl
Voor meer informatie kun je ons ook volgen op instagram@forever.balanced.zaandam

 

Energetische massage & zwangerschapsmassage

Madeleine Schill

Madeleine geeft  massages die vooral gericht zijn op ontspanning, stevige massages, mijn specialiteit is zwangerschapsmassages en energetische massage. Tijdens een energetische massage werk ik zowel op de spieren als ook met de energiestroom van het lichaam.

De zwangerschap is een unieke tijd, maar betekent tegelijkertijd een grote belasting voor het vrouwenlichaam. De hormoonhuishouding verandert drastisch; de druk op het bekkengebied bemoeilijkt de doorstroom van bloed, lymfe en spieren. Huid en banden worden opgerekt. Sommige vrouwen ondervinden last van nek- & rugspanningen, bekkenklachten, vermoeidheid, vochtophoping en (onbewuste) spanning voor de naderende bevalling. Juist dan is het belangrijk om af en toe de aandacht naar binnen te richten en uw zwangere lichaam bewust te ervaren. De massage wordt altijd afgestemd op uw specifieke wensen.

Er staat bij Yogadreams een speciale zwangerschapstafel met uitsparingen voor de buik en borsten.  Hierdoor wordt liggen op de buik heel comfortabel, terwijl de meeste zwangere vrouwen dat al lang niet meer kunnen. De ondersteuningsband onder de zwangerschapstafel wordt perfect op de buik afgesteld. De ondergrond waar je op ligt wordt nog zachter door er een lekkere fleece deken.

Voor alle massage vormen gelden onderstaande tarieven
60 minuten € 60,-
90 minuten € 80,- *
*90 minuten gaat altijd in overleg

Het is mogelijk om een betaalverzoek te sturen.
Voor alle informatie en aanbiedingen zie www.massagepraktijkmadeleineschill.nl
Leden van krijgen Yogadreams een eenmalige korting van 10% op de eerste massage.
Aanwezig: woensdag

Reiki, Ademwerk, NEI, Holistich Therapeut i.o. & Coaching

Kovina Coaching (Kevin Bank)

Als  holistisch therapeut in opleiding richt ik me niet puur op de fysieke of geestelijke hulpvraag  maar op het hele individu – lichaam, geest en ziel – Daarbij heb ik de mogelijkheid om een verscheidenheid aan therapieën en technieken om welzijn te bevorderen en de oorzaken van problemen aan te pakken te gebruiken.

Door de combinatie van Reikibehandelaar, Ademcoach en Holistisch therapeut in opleiding heb ik extra tools om je te ondersteunen. Waarom kan deze combinatie een voordeel zijn.

 1. Holistische aanpak: De combinatie van deze verschillende technieken biedt een holistische aanpak voor welzijn en zelfontwikkeling. Het richt zich niet alleen op fysieke, emotionele of mentale aspecten, maar op alle aspecten van de persoon.
 2. Synergie tussen technieken: Elke techniek heeft zijn eigen voordelen, maar de combinatie van technieken kan resulteren in synergie tussen hen, waardoor de voordelen van elke techniek worden versterkt.
 3. Aanpak op verschillende niveaus: Door de combinatie van technieken kan men op verschillende niveaus werken, zoals op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Hierdoor wordt een diepgaande aanpak bereikt, die vaak niet mogelijk is met slechts één techniek.
 4. Ondersteuning bij veranderingen: Coaching kan helpen bij het aanpakken van problemen en het maken van veranderingen in het leven, terwijl Reiki, Ademwerk en NEI kunnen helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van welzijn. Door deze technieken te combineren, kan jebeter worden ondersteund bij veranderingen die je wil aanbrengen in je leven.

Het is belangrijk op te merken dat de combinatie van de technieken voor ieder persoon anders kan zijn.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een alleen een ontspannen Reiki sessie (mogelijk met Klankschalen en/of stemvorken) of een ademsessie.

Mocht je nu nieuwsgierig zijn geworden neem dan vrijblijvend contact met me op om samen te bespreken wat ik voor jouw kan betekenen.

Dit kan telefonisch via 06-23503538 of per mail kevin@kovina.nl voor meer informatie kun je me ook volgen op instagram @kovina.coaching of mijn website bekijken www.kovina.nl

Iedere dinsdag ben ik aanwezig bij Yogadreams.

Workshops Familieopstellingen

Maria Das

Een familieopstelling heeft in de eerste plaats een diagnostische, verhelderende functie. Thema’s en belemmerende patronen van de opsteller worden zichtbaar en herkenbaar vanuit de opstelling.

Relatieproblemen, depressie, angst, woede, het gevoel “nergens bij te horen” zijn thema’s die door het werken met familieopstellingen verhelderd en beter “gedragen” kunnen worden door het verkregen inzicht vanuit de opstelling.

Binnen elke familie zijn verborgen dynamieken werkzaam. Veelal belemmeren deze verborgen dynamieken een goede voortgang van ons eigen leven.
De verborgen, niet uitgesproken dynamieken scheppen verwachtingen van, naar en over elkaar. Verwachtingen die met regelmaat leiden tot teleurstellingen die zo groot kunnen zijn en zo’n invloed op ons leven en dat van de andere familieleden hebben, dat we kunnen spreken van “verstrikkingen”.

“Verstrikkingen” kunnen hun oorsprong hebben in vorige generaties familieleden zoals bijvoorbeeld overgrootouders, grootouders en ouders.

Elke deelnemer stelt naar aanleiding van het eigen thema zijn of haar familieleden op. Vervolgens zal het proces dat ontstaat leiden tot een diepgaande ervaring, zowel voor degene die de hulpvraag stelt als wel door degenen die de familieleden representeren.

Het meewerken aan een opstelling van een ander is ook een diepgaande ervaring waarin inzichten naar aanleiding van eigen vragen ervaren kunnen worden.
Ik heb vanaf het begin van mijn coachpraktijk gemerkt dat alle vragen die de coachee meeneemt niet zonder zijn systeem onderzocht kunnen worden. Daarom zit ik in mijn werk al heel snel in het systeem en op de psychologische ontwikkeling van de coachee.

Daarnaast heb ik een drie jarige opleiding tot systemisch waarnemen en werken gedaan en werk al 7 jaar als mogelijkmaker van familie-en organisatie opstelling.

Ben jij door mijn verhaal geïnteresseerd geraakt om deze methode te ervaren?

Dan ben je 1x per maand welkom om aan de workshop familieopstelling deel te nemen.

De investering voor deze workshop is:

Opstelling van eigen thema, wens of vraag: €150
Kosten als representant: €50
Incl. koffie, thee, lekkers en lunch.

Deelnemen?

Vul hier je aanmelding in: https://diascoaching.nl/familieopstelling/

Wil je eerst contact opnemen? Dat kan ook via: diascoaching@gmail.com