Massage en Coaching

Perfectionisme-, life-, vitaliteits-, talent coaching

Annelien Hospes

Ben je klaar voor échte & blijvende verandering? Over een paar maanden heb jij die ontspanning & tevredenheid waar je zó naar verlangt. Je hebt veel in je mars en je bent tot nu toe ver gekomen in je leven. Maar… geldt het volgende ook voor jou?

  • Zelden écht tevreden zijn met jezelf, met wat je doet of hoe je het doet
  • Dingen uitstellen en je eigen chaos creëren want je wilt te veel en denkt te moeilijk
  • Moeilijk kunnen ontspannen en genieten want er is altijd nog wel íets dat je moet doen
  • Blijven streven, nog even doorgaan, piekeren en het overzicht kwijtraken
  • Slapeloosheid, hoofd/ nek/ schouder pijn, maag/ darm klachten

Allemaal nadelen die gelinkt kunnen zijn aan perfectionisme. Ze kunnen vervelende gevolgen hebben voor je gezondheid, je carrière en je privé. Ook de wetenschap erkent nu dat de schaduwkant van perfectionisme vaak in verband staat met (gezondheids)klachten als over- en onderpresteren, faalangst, stress, verslavingen, burn-out en depressie. Reden genoeg om op tijd hulp in te schakelen. Meer dan 250 mensen zijn je al voorgegaan en liepen opgelucht m’n coachingspraktijk uit!

Wil jij dit ook graag en blijf je normaal twijfelen maar ben je daar nu klaar mee? Vraag dan een vrijblijvende kennismaking aan. Je kunt me natuurlijk ook direct bereiken via 06-19014238 of info@annelienhospes.nl.

Aanwezig: maandag, donderdag, vrijdag

Sound Healing

Ilknur Dortkose

Door geluid kunnen we het ritme van onze hersengolven, onze hartslag en onze ademhaling beïnvloeden. Sound Healing is een therapeutische toepassing van geluid frequentie en interval met de intentie jou in een staat van meer harmonie en gezondheid te brengen, door het psychische, mentale, emotionele en spirituele zijn, naar meer vrije balans te bewegen.

Kortom, Sound ondersteunt het lichaam in haar/zijn beweging naar de oorspronkelijke balans. Tijdens de sessies werk ik met heldere afgestemde energie via de instrumenten, mijn stem en aanraking. De instrumenten die worden gebruikt zijn quartz crystal singing bowls, gongs, chimes, himalayan bowls, drums en tuning forks.

In vele culturen wordt Sound al eeuwenlang ingezet als een middel voor healing, ontspanning en verbinding. Wil jij dit ook ervaren, neem dan contact met Ilknur op voor meer informatie en/of een afspraak.

Tarieven
· 75 minuten – individuele sessie Sound healing € 77 euro
· 90 minuten – individuele sessie Sound healing & Cacao € 77 euro
· Maandelijks – groep sessie Sound Journey € 55 euro p.p.

Ik ben aanwezig op maandag en vrijdag. Mail of bel me gerust voor meer informatie en/of een afspraak op
06-20768654 of ilknurdortkose@gmail.com.

Energetische massage & zwangerschapsmassage

Madeleine Schill

Madeleine geeft  massages die vooral gericht zijn op ontspanning, stevige massages, mijn specialiteit is zwangerschapsmassages en energetische massage.

Tijdens een energetische massage werk ik zowel op de spieren als ook met de energiestroom van het lichaam.


De zwangerschap is een unieke tijd, maar betekent tegelijkertijd een grote belasting voor het vrouwenlichaam. De hormoonhuishouding verandert drastisch; de druk op het bekkengebied bemoeilijkt de doorstroom van bloed, lymfe en spieren. Huid en banden worden opgerekt.

Sommige vrouwen ondervinden last van nek- & rugspanningen, bekkenklachten, vermoeidheid, vochtophoping en (onbewuste) spanning voor de naderende bevalling. Juist dan is het belangrijk om af en toe de aandacht naar binnen te richten en uw zwangere lichaam bewust te ervaren. De massage wordt altijd afgestemd op uw specifieke wensen.

Er staat bij Yogadreams een speciale zwangerschapstafel. Er zitten uitsparingen voor de buik en borsten in, zodat je toch heel comfortabel op uw buik kunt liggen, terwijl de meeste zwangere vrouwen dat al lang niet meer kunnen. De ondersteuningsband onder de zwangerschapstafel wordt perfect op de buik afgesteld. De ondergrond waar je op ligt wordt nog zachter door er een lekkere fleece deken.

​Tarief:
45 minuten € 45,-
60 minuten € 55,-
90 minuten € 75,-

Voor alle informatie en aanbiedingen zie www.massagepraktijkmadeleineschill.nl

Leden van krijgen Yogadreams een eenmalige korting van 10% op de eerste massage.

Aanwezig: woensdag