“Yin & Yang in Marokko”

MAGIC IN MAROKKO

Je als een kind verwonderen
Genieten van een totaal andere wereld
Genieten in avontuurlijk Marrakesh en omgeving!
Na nog geen 4 uur vliegen stap je een magische wereld binnen. En juist in November als het weer in Nederland zo guur is zien we in Marokko het zonnetje nog heerlijk. Ontdek Yang & Yin op werkelijk fantastische plekken!

Caroline & Myrna delen hun liefde voor
Marokko en Yoga heel graag met jou!

​Ervaar Yin & Yang in Marrakesh ​

17-22 november 2023

Marokko
C69CE896 E5AB 4235 BEA7 AEA05EC8B6E0
CFECCF54 142A 4D9C 8A9E 87DEBEB68BA5
A9863021 7BFF 452F 9A30 D044523C3EFD

REISBEGELEIDING

Caroline Cornelisse

Caroline Cornelisse kwam een aantal jaar geleden voor het eerst in Marrakesh.
“Deze stad voelde als thuiskomen voor mij, de hectiek, schoonheid, geuren en kleuren en de mooie mensen; ik raakte niet uitgekeken en wilde dit graag delen met andere mensen. ​Het idee om mensen mee te nemen naar Marrakesh is spontaan ontstaan, ik heb inmiddels ook mooie yogaretreats mogen organiseren.

Samenwerken met de Marokkaanse bevolking is een van mijn speerpunten, zij mogen beter worden van onze trips naar hun land. En hoe mooi is het dat zij al hun kennis met ons kunnen delen?

De Marokkaanse Jalil is onze rots in de branding, hij is onze gids tijdens deze journey. Jalil spreekt heel goed Engels en weet alles over zijn stad en het land. We zullen op plaatsen komen waar je als toerist niet zo snel komt. Ik neem je graag mee naar alle bekende fijne plekjes in de stad, zoals de souk die ik inmiddels heel goed ken en waarvan ik als geen ander de magische aantrekkingskracht begrijp.

Van iedere betaalde reis die ik samen met Jalil organiseer, sparen wij 20 euro waarmee ik op termijn een goed doel in Marrakesh ga zoeken. Iets teruggeven geeft een goed gevoel.”

Dit is de filosofie achter de reizen die Caroline organiseert. Sustainable reizen…..Dit betekent dat zij samenwerkt op gelijkwaardige basis met de mensen uit Marokko. Iets wat voor ons misschien iets heel gewoon lijkt, maar Marokko is een ontwikkelingsland en staat nog wel 0-2 achter…..Wij dragen hier met elkaar aan mee en dat is mooi en belangrijk! Het is een luxe reis waarin we af en toe de eenvoud even opzoeken.

Myrna van Kemenade

Myrna van Kemenade is sinds 2007 eigenaresse van haar eigen yogaschool in Zaandam, Yogadreams. “Yogadreams bestond toen uit 1 zaal en een lounge en groeide met de jaren in kleine stapjes en ik groeide mee, van yogajuf tot ondernemer.

Tegenwoordig is Yogadreams gevestigd in een monumentaal pand – een voormalig weeshuis – met vier fantastische ruime zalen en twee knusse loungeruimtes in het hartje van Zaandam. Je kunt voor diverse vormen van yoga terecht, 7 dagen per week en hebt de keuze uit 50 lessen. Ik heb een heel team docenten met hun eigen specialisaties om mij heen en kan rekenen op een groep mensen die mij in de alledaagse gang van zaken ondersteunen.

​Myrna’s specialisaties:

 • Healingyoga & Meditatie
 • Zachte Vinyasa flow
 • Leven vanuit zelfliefde, intuïtie en overvloed
 • Jouw je waarheid laten ontdekken
 • Ondernemerschap
 • Echte levensvreugde laten ervaren van binnen

Over Caroline

Mag ik mij aan je voorstellen:

Ik ben Caroline Cornelisse, moeder van 2 bijzonder leuke kinderen, getrouwd met mijn liefde van school, die mij de vrijheid geeft om mijn hart te volgen.

Mijn verhaal is spontaan ontstaan…..

Alles wat mij drijft als mens komt hier samen!

Het maakt mij extreem gelukkig om deze stap te kunnen zetten!

Al ruim twee jaar lang neem ik mensen mee op reis naar Marokko. Ik heb heel veel liefde voor dit land en de bevolking. Je kunt je er als een kind verwonderen. Al meerdere groepen heb ik kunnen verrassen door mijn kennis te delen. Je kunt ergens geweest zijn maar het niet gevoeld of goed beleefd hebben. Een gave die ik heb en graag deel.

Alles wat mij drijft als mens komt hier samen!
Het maakt mij extreem gelukkig om deze stap te kunnen zetten!

caroline marokko

​De Yin & Yang van Marrakesh

Ons prachtige Riad (hotel) ligt midden in de Medina (oude stad) en is geheel voor onze groep afgehuurd. Buiten de poort stap je direct de gezellige souk in (Arabische markt), binnen de poort van ons Riad heerst een oase van rust. De prachtige kamers delen we met elkaar (2 persoonskamers, aparte bedden) en alle deuren zijn open, alleen de toegangspoort gaat op slot. Een veilige haven in de hectiek en ruimte op het dakterras om yoga te doen. ​Elke ochtend rustig wakker worden en na yoga en het ontbijt gaan we op avontuur.

Caroline weet de bijzondere plekjes in de stad goed te vinden en deelt ze zo graag. Myrna zorgt voor het Yin-Yang effect in deze indrukwekkende stad. Zij gaat ervoor zorgen dat we ontspannen de stad kunnen gaan verkennen. Aan het einde van iedere dag brengt ze ons tot rust. Zo genieten we optimaal van alles wat we mee gaan maken. We combineren Yoga met gezond en lekker eten, siteseeing Marrakech op de fiets en lopend.

Myrna heeft zo veel met ons te delen…… Zo fijn! Je kunt deze reis rustig alleen boeken. Onze groepen zijn altijd veilig en liefdevol. Het is een small travel group die ook leuk is voor mensen die niet zo’n groepsmens zijn (gek genoeg).

Onze prachtige riad (hotel) ligt in de oude Medina die op de Unesco lijst staat. We hebben de hele riad voor onszelf. Het bijzondere is dat wij ons gewoon tussen de bewoners begeven, zo krijgen we het dagelijks leven zo mooi mee. De kamers delen we met elkaar (aparte bedden).

Myrna gaat onze balans yin-yang bewaken….. want die verlies je zomaar in deze stad. We vullen onze dagen met avontuur en aan het einde van de dag genieten we van Myrna haar yoga op magische plekjes. Myrna en Caroline hebben eerder een mooie yoga reis mogen organiseren naar Marrakech. We delen de liefde voor deze anders dan andere stad.

​​Ontdek de geuren en kleuren van Marrakesh!

 • 5 overnachtingen in de meest sfeervolle Riad midden in het bruisende Marrakesh (gedeelde kamer)
 • Yin Yang Yoga, adem & meditatie sessies (1 x per dag)
 • Lunches en diners op de fijnste plekjes in de stad
 • Fietstocht door Marrakesh met Marokkaanse gids
 • Creatieve workshop
 • Bijzonder feestelijk diner met muziek en dans, glitter en glamour
 • Kruidenthee en mineraal water

Meer informatie

17-22 november 2023

Prijs: € 1.595,- p.p.

Inclusief:

 • 6 dagen, 5 nachten in Marokko met 3 heerlijke maaltijden per dag
 • Yin Yang Yoga sessies (1 x per dag)
 • Transport
 • Kruidenthee en mineraalwater​
 • ​Belasting
 • Garantiefonds
 • Fooien ​

​Exclusief:

 • de vlucht,
 • frisdrank en alcoholische dranken,
 • reis- en annuleringsverzekering
 • en je eigen invulling van de vrije dag.

Meer informatie

Mail naar: info@liefdevoormarokko.nl of bel Caroline op 06-39593119, ook voor vragen kun je bij haar terecht.

First come, first served

 • Aanmelding geschiedt op volgorde van binnenkomst (maximale groepsgrootte 11 personen).
 • Mail Caroline als je graag mee wilt, boek je ticket pas nadat je een bevestiging van haar hebt ontvangen.
 • Stuur de boekingsbevestiging van je vlucht door naar info@liefdevoormarokko.nl
 • Binnen 2 weken ontvang je een betaalverzoek voor de aanbetaling van € 350,-
 • Het restant dien je 6 weken voor vertrek te betalen.
 • Voor deze reis gelden de algemene voorwaarden.

Let op!

Liefde voor Marokko is aangesloten bij een garantiefonds, zodat reizigers beschermd zijn voor faillissement. Lees hier de garantiebepaling.

Informeer zelf bij je annulerings- en reisverzekering naar de regels omtrent annuleren van je reis.

Bij Transavia kun je kiezen voor een ticket die verzetbaar is. (tegen een kleine meerprijs)
Met deze maatregelen en flexibiliteit kunnen we in het ergste geval onze trip verzetten naar een later moment.

Meer informatie

Onderstaand schema is een suggestie, zodat iedereen dezelfde vlucht en tijden boekt, wat handig is voor deze reis.

Vluchtgegevens

Te boeken bij Transavia.com

Let op

Als je aankruist dat je je ticket wilt kunnen verzetten, kunnen we de datum nog een keer verzetten mocht dit nodig zijn. Dit kost €18 extra.
Je paspoort moet nog een half jaar geldig zijn bij vertrek!

Kies je ervoor een andere vlucht naar Marrakesh te boeken, laat het ons tijdig weten via info@liefdevoormarokko.nl zodat we kunnen afspreken waar en wanneer we elkaar ontmoeten.

Meer informatie

Docenten

yogadreams myrna van kemenade

Myrna van Kemenade
Tijdens mijn danscarrière kwam ik in Thailand in aanraking met Yoga. Wat dit met mij en mijn lichaam deed wilde ik delen met zoveel mogelijk mensen, ik heb de opleiding tot yogadocent gevolgd en ben in 2007 begonnen met mijn eigen yogaschool in Zaandam, Yogadreams.

Laat je inspireren door onze leden

“De docenten waren zeer gedreven, enthousiast, stonden open voor alle vragen en feedback. Erg prettig in het contact. Doordat de docenten zichzelf ook kwetsbaar opstelden, zorgde dat voor openheid en vertrouwen en dat werkte door op de groep. Kortom: de begeleiding was echt top!”

Jolien

“De docenten zijn echt fijn. Het is heel duidelijk dat men heel veel kennis en ervaring in huis heeft. En ondanks dat er serieus les gegeven wordt, is er ruimte voor een gezonde dosis humor. Er wordt gelachen, maar ook gehuild, maar echt heel fijn is dat je jezelf kunt zijn. Je voelt je snel vertrouwd.”

Anoniem

“Top die hele heldere Eva Sofie. Anatomie was nieuw voor mij, maar begon het meer en meer te waarderen. Filosofie was machtig, had graag veel meer van haar willen leren.”

José

“De begeleiding was professioneel. Ingrid is zeer ervaren en wist alle vragen vol zelfvertrouwen te beantwoorden, ze neemt alle tijd die nodig is en voelt de groepsenergie en de individuele energie feilloos aan.”

Anoniem

Aanmelden Yoga retreats

Naam(Vereist)
Ik wil me aanmelden voor:(Vereist)