Yogadreams Opleidingen

Heb jij een passie voor yoga?

  • Ben je ook zo enthousiast over wat Yoga voor jou doet en wil je dat delen met anderen?
  • Wil je de verdieping voor jezelf zoeken?
  • Ben je benieuwd of een docentenopleiding iets voor jou is?
  • Weet je al zeker dat een yoga docentenopleiding iets voor jou is?

We gaan er vanuit dat ieder lichaam uniek is en dat er geen one size fits all benadering van yoga bestaat. In onze benadering staat de functie van de poses centraal. Hoe je in een houding komt, hoe je naar een houding toewerkt, het vergroten van jouw lichaamsbewustzijn en het aanspreken van jouw lichaamseigen intelligentie staan voor ons voor op. Hoe de pose er esthetisch gezien uitziet is niet zo belangrijk.

Er is geen eindstation waar je naartoe werkt met betrekking tot hoe een pose eruit zou moeten zien. Dus wees niet bang dat we van jou verlangen dat je hoofd moet kunnen staan voordat je aan de opleiding begint, of dat je lotuspose dient te beheersen. Onze opleidingen zijn er voor iedereen en als jij les gaat geven, weet je dan ook hoe jij de functie van de poses kunt overbrengen aan diverse studenten.

Wat we erg belangrijk vinden en waar we je graag bij begeleiden is jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven dat iedereen iets unieks te bieden heeft en willen graag omhoog halen wat dat is: Wie ben jij, waar sta je voor en wat maakt dat mensen juist bij jou lessen willen komen volgen?

De opleiding doe je ten eerste voor jezelf en je eigen ontwikkeling en daaruit kun je bepalen of je dit ook over wilt dragen als docent. It’s up to you!

Maak kennis met de Yogadreams Opleidingen

Je kunt op verschillende manieren kennis maken met onze opleidingen. Afhankelijk van welke opleiding jij wil volgen, hebben we een aantal manieren voor je op een rijtje gezet.

IK WEET NOG NIET WELKE OPLEIDING IK WIL VOLGEN

Wil jij alvast een voorproefje van beide opleidingen, zodat je beter je keuze kunt maken? Download dan nu de brochure met alles wat je moet weten over onze opleidingen, inclusief proefles van 45 minuten.

Download de brochure om toegang te krijgen tot de volledige video.

IK BEN GE√ŹNTERESSEERD IN DE VINYASA YOGA DOCENTENOPLEIDING

  • Maak een afspraak voor een Discovery call met hoofddocent Ingvild Molenaar. Zij vertelt jou in 15 minuten alles wat je wil weten over de opleiding.

IK BEN GE√ŹNTERESSEERD IN DE YIN YOGA DOCENTENOPLEIDING

  • Maak een afspraak voor een Discovery call met Myrna van Kemenade. Zij vertelt jou in 15 minuten alles wat je wil weten over de opleiding.

IK WIL MEER WETEN

Mail Yogadreams naar opleiding@yogadreams.nl
Of neem telefonisch contact op. Bel naar 06 24 24 17 27