Yogadreams Opleidingen

Heb jij een passie voor yoga?

  • Ben je ook zo enthousiast over wat Yoga voor jou doet en zou je dat eigenlijk wel willen delen met anderen?
  • Wil je de verdieping voor jezelf zoeken?
  • Ben je benieuwd of een docentenopleiding iets voor jou is?
  • Weet je al zeker dat een yoga docentenopleiding iets voor jou is?

Misschien denk je dat de docentenopleiding nog niet bereikbaar voor je is en heb je het idee dat je eerst nog meer moet leren? Je zult je verbazen over wat je al weet en kunt, dat is meer dan je denkt!

We gaan er vanuit dat ieder lichaam uniek is en dat er geen one size fits all benadering van yoga bestaat. In onze benadering staat de functie van de poses centraal. Hoe je in een houding komt, hoe je naar een houding toewerkt, het vergroten van jouw lichaamsbewustzijn en het aanspreken van jouw lichaamseigen intelligentie staan voor ons voor op. Hoe de pose er esthetisch gezien uitziet is niet zo belangrijk.

Er is geen eindstation waar je naartoe werkt met betrekking tot hoe een pose eruit zou moeten zien. Dus wees niet bang dat we van jou verlangen dat je hoofd moet kunnen staan voordat je aan de opleiding begint, of dat je lotuspose dient te beheersen. Onze opleidingen zijn er voor iedereen en als jij les gaat geven, weet je dan ook hoe jij de functie van de poses kunt overbrengen aan diverse studenten.

Wat we erg belangrijk vinden en waar we je graag bij begeleiden is jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven dat iedereen iets unieks te bieden heeft en willen graag omhoog halen wat dat is.

Wie ben jij, waar sta je voor en wat maakt dat mensen juist bij jou lessen willen komen volgen?

De opleiding doe je ten eerste voor jezelf en je eigen ontwikkeling en daaruit kun je bepalen of je dit ook over wilt dragen als docent. It’s up to you!

Maak kennis met de Yogadreams Opleidingen

Je kunt op verschillende manieren kennis maken met onze opleidingen. Afhankelijk van welke opleiding jij wil volgen, hebben we een aantal manieren voor je op een rijtje gezet.

IK WEET NOG NIET WELKE OPLEIDING IK WIL VOLGEN

Wil jij alvast een voorproefje van beide opleidingen, zodat je beter je keuze kunt maken? Meld je aan voor inspiratie in jouw mailbox. We sturen je 3 weken lang, 2x per week een mail met een teaser van onderwerpen die aanbod komen in de opleiding.

IK BEN GEÏNTERESSEERD IN DE VINYASA YOGA DOCENTENOPLEIDING

  • Maak een afspraak voor een Discovery call met hoofddocent Ingvild Molenaar. Zij vertelt jou in 15 minuten alles wat je wil weten over de opleiding.
  • Volg onze Instagram Live Q&A’s met hoofddocent Ingvild Molenaar. De eerstvolgende Instagram Live Q&A is op: TBA
  • Volg de Instagram Take-overs van de huidige groep Vinyasa docenten in spe.

De Eerstvolgende Instagram take-overs zijn:

3, 4 & 5 september

24, 25 & 26 september

29, 30 & 31 oktober

IK BEN GEÏNTERESSEERD IN DE YIN YOGA DOCENTENOPLEIDING

  • Volg een les bij Hoofddocent Ingrid Groot. Elke zondag om 09:30 uur verzorgt zij een Yin Yoga les bij Yogadreams. Na afloop van de les is er tijd om eventuele vragen te stellen.
  • Volg de 3-weekse workshopserie De Essentie in Yin Yoga. In 3 weken maak je kennis met de basisbeginselen van Yin Yoga, een goede voorbereiding op de opleiding. Op 7 augustus start een nieuwe reeks.
  • Op 26 augustus organiseren we een Live en Online informatiebijeenkomst. We starten met een yogales van 45 minuten Yin Yoga met Ingrid Groot (hoofddocent Yin opleiding). Daarna heb je de tijd om al je vragen te stellen en samen te onderzoeken of de Yin opleiding bij jou past. Deelname is gratis.

IK WIL MEER WETEN

Mail Yogadreams naar opleiding@yogadreams.nl
Of neem telefonisch contact op. Bel naar 06 24 24 17 27 en vraag naar Dewi.